O nama

ZA SVAKOG KUPCA RECENZIJE SU ODLUČUJUĆI FAKTOR

Danas je gotovo nemoguće zamisliti uspješan posao bez pozitivnih online recenzija jer su ocjene i komentari gosta najbolje mjerilo koliko su gosti uistinu zadovoljni uslugom.  

Najveće internetske stranice za recenzije svakako su TripAdvisor, Google i Facebook. Možda poredak na navedenim stranicama nije uvijek realan, ali ako posao odrađujete kvalitetno, sigurno ćete se naći na samom vrhu! Poslovi koji se nalaze na dnu poretka nisu tamo slučajno.

Svaki poduzetnik koji vodi ozbiljan posao, i planira dugoročno, itekako vodi brigu o tome da bude što bolje pozicioniran; jer kad jednom dođete na loš glas, tamo zauvijek i ostajete, a to nitko ne želi.


Najveći problem je kako potaknuti gosta da napiše recenziju jer u pravilu nezadovoljni gosti više pišu recenzije nego oni koji su zadovoljni dobrom uslugom. Upravo zbog toga osmislili smo sistem koji spaja ugodno s korisnim i koji će potaknuti zadovoljnoga gosta da ostavi dobru recenziju ili komentar.

PRVI SOFTVER ZA RECENZIJE U HRVATSKOJ

Tvrtka Positivo vlasnik je američke licence za upravljanje recenzijama na hrvatskom tržištu. Upravo pomoću softvera i web aplikacije možete zauvijek riješiti problem - “kako do recenzija”. Osim što pomoću softvera drastično povećavate pozitivne recenzije, on vam pomaže i da smanjite negativne online recenzije.

Softver upravlja svim vašim online recenzijama na najpoznatijim svjetskim stranicama kao što su: TripAdvisor, Google, Facebook, Foursquare, Airbnb itd.

NA KOJI NAČIN SOFTVER I APLIKACIJA RADE?

Pomoću QR koda ili linka gost očitava web aplikaciju koja je zapravo vaša interna aplikacija za ocjenjivanje kvalitete usluge. Vi zadajete softveru naredbu što su za vas pozitivne recenzije, a što negativne te čim gost ostavi pozitivnu recenziju softver ga preusmjerava onamo kamo vi želite.

U slučaju pozitivne recenzije, recenziju usmjeravate na stranicu koju vi odaberete (TripAdvisor, Facebook, Google, Airbnb itd.), a koju gost mora potvrditi samo jednim klikom. U slučaju negativne recenzije, gostu stiže zahvala na recenziji bez mogućnosti kopiranja na stranice za online recenzije, a vama iste sekunde stiže SMS poruka kako gost nije zadovoljan vašom uslugom (SMS alarm). To vam daje mogućnost da reagirate i riješite problem s gostom u najkraćem mogućem roku.

Statistika je pokazala da kada pravilno i na vrijeme reagirate u 95% slučajeva sprječavate gosta da napiše negativnu recenziju i osiguravate da se ponovno vrati u vaš objekt.

ZAŠTO GOSTI KORISTE WEB APLIKACIJU?

Naravno da smo i na to mislili te osmislili način kako potaknuti gosta da koristi web aplikaciju i ostavi recenziju. Za svaku recenziju gosta nagrađujete vaučerom koji gost može iskoristiti pri sljedećem dolasku u vaš objekt. Nagrada koju dajete gostu po vašem je izboru, a može biti popust pri sljedećem dolasku, piće dobrodošlice, besplatan desert i sl.

Svatko voli biti nagrađen u bilo kojem trenutku!

Gosti koji ostave recenziju ili komentar, automatski dobivaju digitalni vaučer s nagradom koju ste mu obećali i time ne samo da dobivate  velik broj novih pozitivnih recenzija, nego dobivate i goste koji će svakako doći još jednom u vaš objekt kako bi iskoristili vaučer.

Win-Win situacija za vas – dobili ste recenziju i još jedan dolazak gosta, a samim time i novi prihod za svoj posao.

Istraživanje tržišta pokazalo je da će se gosti u 91% slučajeva vratiti u vaš objekt ukoliko  dobiju nešto zauzvrat.

SOFTVER RADI SAM I NE ODUZIMA VAM VRIJEME

Nakon instalacije i postavljanja softvera, isti radi po vašim naredbama te nije potrebno da trošite svoje dragocjeno vrijeme na praćenje rada softvera. Vi se posvećujete samo gostu, a brigu oko softvera ostavite nama.

 

ZAPOČNITE VEĆ DANAS I ISKORISTITE PROMO PONUDU

Klikni i iskoristi promotivnu akciju!